Nannette vil her berette om noget helt usædvanligt, men komplet liderligt, hun har oplevet syd for den danske grænse, men som aldrig har fundet sted her-hjemme. Imidlertid er Madame LL blevet interesseret i det, efter at have hørt Nannettes beretning. Måske er andre også interesserede i det, men det er specielt for fødte sadister, der er helt ligeglade med at tæve slavinder ud over alle grænser. Nannette er masochist, hvorfor det gjorde et særligt indtryk på hende at opleve denne scene. Hvor ville hun gerne have været i disse slavinders sted. Det må være vidunderligt at lade sig tæve næsten ihjel til fordel for sin ejer og herskerinde. Hvor ville Nannette gerne det. Nannette ville ofre sig totalt for Madame LL., som hun sætter over alt i verden. Madame LL er hele livet for Nannette.

Det var inde i en hemmelig loge i Det Sorte Univers. Langt inde. Dybt inde, hvor slavinder virkelig var slavinder, der kun var kød, der kunne bruges til alt. Tæves til det ukendelige. De var ikke mennesker. Slavinderne i det miljø var kun dyre-kød, der kunne bruges til det mest perverse. Men de havde som masochister selv drifterne til det og kunne lide det. De elskede at være slavinder for de mest kræ-vende Mastere og var endog stolte over at tilhøre den største og mest krævende Master af alle. De kunne endda prale over for hinanden.