Tankerne kom og gik gennem Nannettes hoved. Madame ll var mere spændende, end Nannette nogensinde kunne have forestillet sig det. Ikke blot interessant. Men virkelig spændende, så Nannette fik ”Sommerfugle i Maven”, som man kalder det.
Nok havde Nannette i sin afrettelse smagt ridepisken i sin bag-del mere end én gang, men det var for intet at regne i forhold til den flodhestepisk, der hang på væggen hos Madame. Den kunne flå en pi-ge totalt. Blot synet af den skabte frygt og respekt hos Nannette med hendes viden om, at Madame havde Hemmelige Loger med ”Afrikansk Dressur” af slavinder. Madame måtte være stor. Uden tvivl den stør-ste af alle. Solen over alle Sole. Gudinde over alle sadomasochismens små afguder. Madame måtte være tilbedt af tusinder.
Hvor mon de lå, Madames Hemmelige Loger, hvor alt kunne ske i sadomasochismens hellige navn? Her i landet? Eller i andre lande? Det var ikke piger, der bare kunne gå hjem bagefter. Så meget var sikkert. De var virkelige slavinder, der ingen frihed havde på nogen måde. Det tiltalte Nannette. Hendes køn reagerede på det som med de dresserede negerpiger fra Afrika, der kunne ydmyges til total lydighed.
Nannette kunne ikke sove om natten ved tanken om sådanne steder, hvor nøgne piger blev brugt til alt. Og dresseret til alt. Nannet-te onanerede efter det. Hun så op til Madame, beundrede Madame og respekterede Madame og elskede i virkeligheden Madame for det, hun stod for. Men hvordan komme ind i De Hemmelige Loger?
Madame havde mange slavinder som Nannette. Hvorfor var de ikke gået videre til De Lukkede Loger? Måske kunne man ikke selv søge? Blandt sine slavinder skulle Madame nok selv finde dem, der var egnede til at komme ind? At have seksuelle drifter til underkastel-se var ikke nok i sig selv? Så kom Nannette i tanke om de piger, der blev kørt særlig hårdt. Som intet måtte have, end ikke deres egne penge, og som intet måtte foretage sig uden at spørge først.
Var det noget, de piger seksuelt kunne lide og havde behov for? Dominans i særklasse? Eller var det et led i udvælgelsen? Madames bedømmelse af dem? Nannette kunne tænke, at der var sammenhæng i disse ting. Nannette var aldrig blevet spurgt. Hvorfor ikke? Svaret kunne være, at de først skulle vise sig værdige til det. Og modne.
Madame havde det samme princip med at brændemærke sine slavinder. De skulle først være værdige til det. Ikke enhver slavepige kunne bære Madames brændemærke dybt i sit kød som dyr på mar-kedet. De skulle ønske at blive brændemærket som en tilbedelse af Madame. Og de skulle være værdige til det. Det var Madames niveau. Nannette beundrede hende. Det samme gjorde sig nok gældende hvad angik Madames Loger. Madame ville selv føre de slavinder ind, hun vurderede, var brugbare til det hele, ganske som i Marquis de Sades bog.