Nannette begynde at stykke tingene sammen. Nannette vidste fra Madames hjemmesider, at Madame også havde en sådan hemme-lig loge. Og Madame havde flodhestepisken på væggen i sine lokaler. Og Madame havde ”Afrikansk opdragelse af slaver og slavepiger”. Det var så tæt på, som det kunne komme. Efterhånden som Nannette kunne kombinere tingene, blev Madame ll mere og mere interessant. Og frygtindgydende. Der skete ting i Madames hemmelige loge, ingen måtte kende noget til. Slet ikke Nannette, der har det med at skrive.
Læser man Marquis de Sades bog ”O´s Historie” får man et le-vende indtryk af, hvordan det foregår og er foregået. Det er ikke ren fantasi. Bogen er nok, men uden tvivl har han fået sine idéer udefra.
”O” var en ung, smuk, intelligent pige fra det højeste borger-skab. Hun blev inviteret ud af en gentleman, der udgav sig for greve. Der skulle være fest på hans gods og han ønskede at se hende til fe-sten. Hun var mere end fortryllet over denne invitation ind i de fineste kredse. Han ville endda selv hente hende i sin Rolls-Royce med privat chauffør. Finere kunne det ikke være.
Pigen troede, det skyldtes hendes flotte fremtræden og lækre skikkelse, og hun var dejlig. Men hun blev klogere. I stedet for at køre hende til sit gods, kørte han hende ud til en middelalderborg uden for Paris, hvor hun blev klædt af og lagt i lænker. Allerede på vejen havde han bedt hende tage sine trusser af. Hun havde undret sig, men kun-ne ikke sige sin greve imod. Hun tog dem af og gav ham dem. Han brugte dem koldt som trofæer og souvenirs for nedlagte piger.
Der, hvor de skulle hen, gik pigerne ikke med trusser, havde han sagt. Det gjorde de heller ikke. Nu lå hun i en fangekælder under en middelalderborg splitter nøgen og lænket med kæder. Hun var ude af fatning men kom ud i det helt vilde, da hun opdagede, at fangevog-teren havde ret til at nedværdige hende ved selv at bruge hende sek-suelt. Og gjorde det. Og havde lov til at bruge pisk. Al hendes værdig-hed forsvandt. I kælderen her skulle hun tæmmes, før hun blev givet videre til brug for de ædle herrer i logen. Og hun var ikke alene, kun-ne hun forstå. Der var andre indfangne piger end hende.
Hvad pigerne her blev brugt til og udsat for, må man selv læse. Fantasien var uden grænser og det var perversiteterne også. Det var en sadomasochistisk loge for de udvalgte. De afrikanske slavepigers afretning, og brugen af dem, kan aldrig have været værre, end hvad der beskrives i denne bog, og dermed er vi tilbage ved Madame ll, der også har hele udstyret lige ved hånden fra logen og flodhestepisken til den afrikanske dressur af slavinder, hvor alt tages fra dem.
Det var ikke kun nysgerrigheden, der drev Nannette. Det var også hendes køn, der drev hende i retning af Madames Hemmelige Loger. At blive virkelig indfanget til virkelig slavinde og afrikansk af-rettet ville være noget helt andet end at komme til Madame frivilligt.