Nannette var himmelfalden. Helt uventet var hun fanget af en herskerinde, der virkelig selv ville noget med hende. Hun havde betalt herskerinden, hvad hun havde krævet. Det blæste herskerinden på. Nannette stod fuldstændig nøgen, og hendes tøj var låst ned. Hun ville ikke kunne få fat i det og gå. Hun var fanget i en fælde, hun i drømme altid havde ønsket sig. Nu kunne herskerinden gøre med hende, hvad hun ville. Nannette har aldrig glemt denne situation med tøjet låst nede. Det var hendes første møde med en virkelig domina.
”Hvad skal du i morgen?” spurgte Madame. ”Jeg skal på arbej-de!” svarede Nannette, og det var sandt.
”Det kan du ikke!” svarede Madame. ”Du skal blive her i nat! Jeg skal bruge dig! Du kan begynde med at gøre rent! Alt støv skal væk! Alle gulve skal vaskes! Jeg har en stuepigedragt til dig. Den får du ikke! Du skal være nøgen. Der kommer gæster, der uden tvivl ger-ne vil ligge med en nøgen pige som dig! De skal kunne se den vare, de køber! Jeg har sat din krop er til salg for hver den, der vil have den. Bare for en times tid. Og kom så i gang med rengøringen! Du skal ik-ke tro, du kan komme her uden at gøre gavn! Og der skal rene lagner på sengen, for at de kan ligge ordentlig med dig!”
Nannette gjorde meget ud af det. Hun turde ikke andet. Hun støvede af. Hun vaskede gulve og tørrede panelerne af og hun redte Madames store seng.
Madame overvågede hende, men havde ind imellem besøgende, så Nannette var alene. Med den store seng ved siden af. Så hamrede hjertet i brystet på hende. Hun anede, at der blev forhandlet om hen-des krop.
Nannette var grædefærdig, hun var kommet ud i noget, hun slet ikke kunne klare. Hun blev misbrugt på det groveste. Hun skulle hol-de hele huset i stand som stuepige. Samtidigt skulle hun være til rå-dighed for alle de mænd, Madame kunne sælge hendes krop til, og hun havde en krop, der var nem at sælge, blot prisen var rimelig.
Omsider kom Madame ind. ”Du har gjort det pænt!” sagde Ma-dame. ”Kunne du ikke tænke dig at blive min faste slavinde?” Ingen mænd havde budt højt nok til at få hende. Men det kunne hurtigt ændre sig.
Den nat sov Nannette for fødderne af sin herskerinde i den sto-re seng. Stadigvæk helt nøgen. Så ringede vækkeuret.
”Du skal på arbejde!” sagde Madame søvnigt. ”Op med dig!” Madame stod også op. ”Har du tænkt over mit tilbud?” spurgte Ma-dame? Vil du være min faste slavinde?”
Nannette lagde sig pænt på knæ foran sin herskerinde. ”Må jeg godt få mit tøj?” spurgte hun. ”Jeg stillede dig et spørgsmål!” sagde Madame. ”Jeg forventer dit svar!”
”Må jeg godt få mit tøj?” spurgte Nannette igen. Og så fik hun det. Men Madame ville virkelig godt have beholdt hende. De havde li-gesom kemi sammen, og Nannette havde slikket hende imellem bene-ne om natten, Helt af sig selv.
Da Nannette var klædt på, tillod hun sig et enkelt spørgsmål, inden hun gik. ”Ville De virkelig have solgt min krop, hvis Deres besø-gende havde budt højt nok?”
”Nej sagde Madame!”
” Selvfølgelig ikke!”
”Det spørgsmål var slet ikke oppe. Det kunne jeg aldrig have gjort, uden at du var min faste slavinde. Men så kunne jeg også godt have gjort det! Så ville det have været naturligt!”
”Men jeg fik gjort rent! Og du fik hele oplevelsen! Og så er det tid til at komme på arbejde! Du kan ikke sige, du ikke fik noget for pengene! Jeg håber, du har lært noget af det, men ville godt have be-holdt dig! Jeg kunne godt lide dig!”
Nu har Nannette over Internettet fundet Madame ll. Nu er hun virkelig kommet på den rette hylde og føler sig først nu rigtig seksuel lykkelig. Det kan ikke være bedre.
Tusinde tak til Madame ll.
Men også en tak til den ukendte herskerinde, der i sin tid gav Nannette et godt skub på vejen til at realisere sine seksuelle drømme.
Nannette kender hende ikke.
Måske findes hun i kredsen omkring Madame ll. og genkender historien, når hun her læser den her – – –