Nannetttes tanker gik endnu videre til hendes helt unge dage, hvor hun også havde været en eftertragtet pige, der sagde nej til alle tilbe-dere. Nannette havde ikke selv været spor bedre end Madame, for Nannette havde drifter, ingen andre kendte.
Nannette husker klart, hvorledes hun første gang vovede sig ind på en såkaldt massageklinik. Hun vidste godt, det ikke havde meget med massage at gøre. Hun var flov ud over alle grænser, men hun overvandt sig selv og gik ind.
Nannette blev mødt af en meget sød og velmenende ung pige. Ikke et ondt ord om hende. ”Hvad er du til?” spurgte hun. ”Hvad vil du have lavet?”
”Jeg vil ikke have lavet noget!” svarede Nannette. ”Jeg ville bare lige se!” Og det var så rigtigt, som det var sagt. ”Du er altid velkom-men en anden gang!”, sagde den unge pige smilende og lukkede døren op for hende stadigt med et stort smil. Det var Nannettes første ople-velse på det erotiske område.
Nannette var let forvirret. Hun havde ventet sig noget andet. Dette var jo bare som at gå i Brugsen. Sige, hvad man ville have gjort, betale og få varen leveret. Helt efter bogen. Det var slet ikke Nannete. Hun havde helt andre seksuelle drifter. Hun ville voldtages.
Ud fra annoncer prøvede Nannette også andre såkaldte klinik-ker og kom herigennem længere ind i Det Sorte Univers. ”Klæd dig nøgen!” kunne en såkaldt Madame befale. ”Læg dit tøj på stolen der!” Nannette adlød, men tøjet blev helt inden for Nannettes egen række-vidde. Hun kunne bare tage det på igen, hvis hun selv ville. Nannette følte, det hele blot var et skuespil for galleriet. Nok skulle hun lægge sig på knæ for en såkaldt herskerinde, men denne såkaldte hersker-inde følte sig bare frem til, hvad Nannette selv kunne ønske sig og gik ikke et skridt videre end til det. Nannette fik, hvad hun havde betalt for. Ikke for en krone mere. Der var intet, den såkaldte herskerinde selv ville med en sød pige som Nannette. Og tænk, hvad hun kunne være brugt til.
Alligevel kunne det være gået galt for Nannette, for den dag lø-ber hun ind i en herskerinde, der også vil noget selv. Mere end Nan-nette havde forestillet sig.
”Tag dit tøj af!” befalede denne ukendte herskerinde. På hendes stemme kunne Nannettes natur straks mærke, at der nu var tale om noget andet. Nannette gjorde som befalet. ”Giv mig det!” var hersker-indens korte befaling. Nannette begyndte at blive klam imellem bene-ne. Dette var noget nyt, der mere talte til Nannettes instinkter. Så tog Madame tøjet fra Nannette for at lægge det ned i en stor, norsk drag-kiste, der stod langs den ene væg. Så satte Madame låsen i.
”Her er det mig der bestemmer!” sagde Madame. ”Jeg bestem-mer, når du kommer! Og jeg bestemmer, når du går! Forstået!”